15 Aralık 2019 Pazar

IFS’TEN BİR BİRİNCİLİK DAHA

[none]

IFS, Havacılık ve Savunma sektörüne yönelik geliştirdiği Kurumsal Varlık Yönetimi (EAM) Yazılımları pazarında  11’inci kez dünyanın “En Başarılı Yazılım Tedarikçisi” unvanının sahibi oldu.

Dünyanın önde gelen araştırma ve danışmanlık şirketlerinden ARC Advisory Group tarafından yapılan araştırmaya göre IFS bu yıl da havacılık ve savunma sektörünün en başarılı Kurumsal Varlık Yönetimi (EAM) yazılım tedarikçisi oldu. Pazar payı baz alınan araştırmanın sonucuna göre 11’inci kez bu unvanın sahibi olan şirket bir başka başarıya da imza atmış oldu. ARC Advisory Group’un "Kurumsal Varlık Yönetimi Küresel Pazar 2018-2023" çalışmasında dikkat çeken bir diğer nokta ise IFS’in sahip olduğu pazar payının kendinden sonra gelen üç rakibinin toplam payından da daha yüksek olması oldu.

Havacılık ve Savunma sektöründe ortaya koyduğu fark IFS’i zirveye taşıdı

Dünyanın önde gelen Havacılık ve Savunma sektörleri şirketleri ile çalışan IFS, geliştirdiği EAM yazılımı ile müşterilerinin varlıklarını etkin olarak yönetiyor ve operasyonel hedeflerine ulaşmaları yolunda onların görünürlüklerini artırmalarına yardımcı oluyor.  Ayrıca IFS, şirketlerin sahip oldukları varlıkların hizmet süresini maksimumda artırarak, onlara maliyet avantajı da sağlıyor.

IFS, şirketin kullanıcı tabanını daha da genişletmek için özel olarak oluşturduğu IFS Maintenix ve IFS Uygulamaları gibi en gelişmiş çözüm ve ürün portföyü anahtarını da elinde tutuyor. Aynı zamanda müşterilerin beklentilerini karşılamak adına sürekli gelişim stratejisiyle ürünlerine yeni özellikler kazandırmayı sürdürüyor.

Başarı tesadüf değil: Finansal Hedefler ve Yenilikçi fikir ve ürünler

Geçtiğimiz günlerde açıklanan IFS'in üçüncü çeyrek büyüme rakamları, şirketin 30 Eylül'e kadar olan yıllık gelirini (YTD) %23 artırarak pazarın üç katı büyüdüğünü ortaya koyuyor. Bu başarının anahtar iştirakçilerinden biri de Havacılık ve Savunma Sanayi oldu. Lockheed Martin ve Rolls-Royce gibi sektörün lider markalarının da bulunduğu şirketlerin çözüm ortağı olan IFS’in, Havacılık ve Savunma alanındaki lisans gelirleriyle kaydettiği %41 büyüme rakamı, şirketin yıllık gelirine de önemli katkı sağlamış oldu.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan IDC’nin, IFS uygulamalarını kullanarak elde edilen iş değerini hesapladığı son kullanıcı değerlendirme raporu da ortalama bir IFS müşterisinin %18 daha verimli olduğunu ve sadece 15 ay içinde yatırımlarının daha fazla sıçrama yaptığını ortaya koyarak şirketin yarattığı farkı somut şekilde ortaya koyuyor.

IFS, geçtiğimiz günlerde düzenlediği IFS Dünya Konferansı’nda ise yeni ürün geliştirmeleri ile endüstri güncellemelerini tanıttı. Şirketin duyurduğu en önemli güncelleme, buluttaki ‘Silahlardaki Uluslararası Trafik Düzenlemeleri (ITAR)’ uyumluluk desteği oldu. ITAR yükümlülüklerinin IFS yazılımıyla güvenle dağıtılabilmesi ve ticari uyumluluk ihtiyacının desteklenmesi Havacılık ve Savunma sektörü adına önemli bir gelişme olarak gösteriliyor.

Finans ve pazardaki son büyümeler IFS’in, Havacılık ve Savunma pazarında ve varlık-yoğun şirketler arasında dijital bir bağ oluşturduğunu da kanıtlar nitelikte. Son gelişmeler şirketin yenilikçi iş modelleri ve teknolojideki geliştirmeleri ile gelecekte de bu pazardaki ‘lider yazılım tedarikçisi’ unvanını koruyacağına işaret ediyor.

HAKKIMIZDA

IFS, dünyanın her yerinde üretim yapan, dağıtan, varlıklarını koruyan, bakımını yapan ve hizmet odaklı işlemleri yöneten müşteriler için kurumsal yazılımlar geliştirir ve sunar. Çalışanlarımızın sektörel uzmanlığı ve çözümleri, müşterilerimizin her birine değer katma taahhüdümüz ile birlikte IFS'i sektörümüzde tanınmış bir lider ve en çok tavsiye edilen tedarikçi haline getirmiştir. 3.700 çalışanı ve büyüyen iş ortakları ekosistemi, dünya genelinde 10.000'den fazla müşteriyi desteklemekte, statükoya meydan okumakta ve rekabet avantajlarını sağlam bir şekilde uygulamaktadır. Kurumsal yazılım çözümlerimizin bugün şirketlerinize nasıl yardımcı olabileceği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Contact Information